Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

[Download] "Ann-Marie" by Christer Ekebom " Book PDF Kindle ePub Free

Ann-Marie

📘 Read Now     đŸ“„ Download


eBook details

  • Title: Ann-Marie
  • Author : Christer Ekebom
  • Release Date : January 11, 2017
  • Genre: Fiction & Literature,Books,
  • Pages : * pages
  • Size : 5168 KB

Description

"Det Àr inte olikheterna som Àr problemet, utan oförmÄgan att förstÄ" (Ann-Marie)



BerÀttelsen om Ann-Marie handlar om oförmÄgan att förstÄ, om fördomar, misstro och mobbning, men ocksÄ om viljestyrka, medkÀnsla, vÀnskap och kÀrlek. Och en hel del musik!

NÀr berÀttelsen börjar, Àr Ann-Marie en tonÄrsflicka pÄ femton Är. Men hon Àr inte riktigt som andra, för hon har en hÀrkomst, som vÀcker djup misstro och starka fördomar bland hennes skolkamrater. Hon Àr mycket musikalisk och jÀmsides med skolan studerar hon musik vid en musikskola, men det Àr hon noga med att inte tala om för sina klass- och skolkamrater, för hon vill inte att de ska förstöra ocksÄ den delen av hennes liv!

Mikael (berÀttelsens jag) Àr ocksÄ femton och han har alldeles nyss flyttat till staden. NÀr han för första gÄngen Àr pÄ vÀg till sin nya skola, gÄr allt inte riktigt som han hade tÀnkt sig. Lyckligtvis trÀffar han dÄ pÄ en tjej, som rÀddar honom ur hans knepiga situation. Det visar sig snart, att hon Àr en av hans nya klasskompisar. Vad Àr dÄ naturligare Àn att försöka bli bekant med henne?

Men vem har Mikael trÀffat? Jo, Ann-Marie, tjejen som ingen annan vill veta av!

Ann-Marie vÀnder snart fullstÀndigt upp och ned pÄ Mikaels tillvaro. Hans nya liv som storstadsgrabb blir nÄgonting helt annat Àn han ens i sin vildaste fantasi hade kunnat förestÀlla sig. I Ann-Maries sÀllskap fÄr han pÄ nÀra hÄll se hur grymma och hÀnsynslösa mÀnniskor verkligen kan vara dÄ de lÀgger den sidan till; han fÄr se vad misstro och fördomar kan stÀlla till med, men han fÄr ocksÄ uppleva mÄnga hÀrliga stunder av lycka och glÀdje. Han stiger in i en vÀrld med mÄnga ovÀntade överraskningar.; bÄde grymma och underbara. Och han fÄr lÀra sig att leva med musiken inpÄ livet, för ingenting i vÀrlden kan förmÄ Ann-Marie att ge upp sin musik! Den Àr hennes liv.

Mikael och Ann-Marie lÀr sig att ta hand om varandra och att bry sig om varandra; de lÀr sig att hjÀlpa och stödja varandra och att tillsammans lösa problem som verkar omöjliga. Mikael inser, att Àven om Ann-Marie Àr annorlunda, Àr hon inte sÀmre för det.

"Riktig kÀrlek, det Àr att bry sig om varandra" (Ann-Marie)

En bÄde underhÄllande och tankevÀckande roman för ungdomar och vuxna.


Books Free Download "Ann-Marie" PDF ePub Kindle